вторник, 13 ноември 2012 г.

Тодор Гаджалов - Но не и без теб

       Описание:
 Младият поп изпълнител Тодор Гаджалов, добре познат на меломаните от участието си в музикалното шоу "Гласът на България", приключи работата по дебютния си видеоклип към парчето "Но не и без теб". Емоционалният текст на песента е дело както на самия изпълнител, така и на близката му приятелка Emilia-Ivaylо, а за аранжимента са се погрижили Апо & Невена. Сингълът е продуциран от Universal Music Bulgaria.
"Песента "Но не и без теб" е вдъхновена от чувства, които всеки е изпитвал в някакъв етап от живота си. Няма човек, който да не знае, че любовта боли най-много, когато е несподелена. Точно тези емоции ме провокираха да създам своята нова песен, с която отказвам да приема, че моето момиче може да принадлежи на някой друг”, признава чаровният изпълнител.
Преди „Но не и без теб“ талантът създаде не по-малко романтичното парче Still Love You, с което успешно дебютира по върховете на българските музикални класации. Той се представи достойно и на конкурсa "Българската песен на Евровизия 2012" и получи номинация за наградите на БГ Радио в секция БГ Дебют.

Няма коментари:

Публикуване на коментар